Dags för kund eller personalaktivitet?
Boka en på anrika Willy Ohlssons eftr.
Styckningskurs

Vi inleder med ett litet välkomsttal som kort berättar om Östermalmshallens historia och företaget
Willy Ohlsson som funnits här sedan 1943.
Välklädda i vita rockar ställer vi oss därefter inne i butiken, tar ett glas vin eller annan förfriskning och avnjuter lyxiga, noga utvalda delikatesser
(Pata Negra från Spanien, 24 mån lagrad parma,
Skälbykorv, egen produktion och lite annat smått och gott).

Under tiden tar vi fram ett helt lamm och
berättar om hur man går tillväga när man styckar,
då anatomin är i stort sett lika på alla typer av djur.

Därefter får alla en lammstek med ben och en bra kniv att arbeta med. Dessa
stekar ska med vår hjälp göras benfria, bindas upp och marineras för den som vill.
Självklart får alla ta med lammsteken och kniven hem efteråt.
Under tiden vi jobbar med steken så tillreder vår kock lammets olika detaljer,
som sedan förtärs med olika tillbehör och nåt riktigt gott att dricka. När maten
lagt sig, går vi tillbaka till butiken för en mindre ost- och dryckesprovning.

Kvällen är främst riktad
till 10-15 pers (en storlek som brukar ge gemytlig stämning i gruppen) och brukar bli
ungefär 4 - 4,5 h lång.

Vi börjar runt klockan 19.00 och är klara cirka 23-23.30.
Priset för en helkväll hos oss blir 1 850:-/pp + moms (vid 15 pers).


Styckningskväll
Fest i hallen
aptit.se
Nyhetsbrev

Du behöver Adobe Flash Player. för att koppla upp dig på vårt nyhetsbrev